sve kategorije
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Početna> Kvalitet

Hunan Huacheng Biotech, Inc. uvijek se pridržava vjere u "Kvaliteta je život za poduzeće", i uzima korisničku službu kao fokus naše pažnje, neprestano poboljšavajući sustav kontrole sigurnosti hrane. Od ulaska sastojaka u tvornicu, kontrole kvalitete međuproizvoda u proizvodnom procesu, kao i kontrole kvalitete otapala i sastojaka, strogo se pridržavamo zahtjeva cGMP-a za kontrolu kvalitete kako bismo osigurali da je kvaliteta proizvoda u skladu s USP, EP i ChP.

QA

Usporedno savršen sustav upravljanja kvalitetom i sustav upravljanja sigurnošću hrane viđeni su prema zahtjevima certifikacije China Food SC(QS), ISO sustavu upravljanja kvalitetom QMS, ISO sustavu upravljanja sigurnošću hrane FSMS, FDA Zakonu o modernizaciji sigurnosti hrane FSMA, FDA21 CFR111.
Do sada smo dobili certifikate uključujući NSF-cGMP, ISO9001, ISO22000, BRC, SC(QS), TUV, GRAS, Non-GMO Project, KOSHER, HALAL itd.. Našu proizvodnu lokaciju uspješno je revidirala nekoliko svjetski poznatih prehrambenih i farmaceutske tvrtke.

 • FDA-GRAS

  FDA-GRAS

 • NSF-cGMP

  NSF-cGMP

kvalitet

QC

Uspostavili smo znanstvene metode ispitivanja i napredne instrumente za ispitivanje prema zahtjevima kvalitete svakog proizvoda. Tu su laboratorij za senzorsku procjenu, fizikalni i kemijski laboratorij, mikrobiološki laboratorij, laboratorij za precizne instrumente i soba za uzorkovanje. Laboratorij je trenutno opremljen sa HPLC, GC, AA, UV-VIS, itd...
ICP-MS, LC/MS/MS, GC/MS/MS i druga oprema za testiranje bit će dobro opremljena 2018.
Uspostavili smo dugoročnu suradnju s laboratorijima trećih strana (NSF, SGS, Eurofins itd.). U skladu s planom inspekcije tvrtke i zahtjevima kupaca, proizvodi će se redovito slati u laboratorij treće strane na testiranje kako bi se osigurala sigurnost naših proizvoda i ispunili zahtjevi kupaca.

 • Vode2695

  Vode2695

 • TU-1900

  TU-1900

 • TAS-990

  TAS-990

 • GC7900

  GC7900

 • GC-MS7890B

  GC-MS7890B

Profesionalni QC tim

Profesionalni QC tim

Visoko kvalificirani QA&QC tim
Prvoklasni sadržaji
Savršen sustav osiguranja kvalitete