sve kategorije
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Početna> O nama > Profil

Profil Profil

Profil

Vijesti iz kluba Vijesti iz kluba

Vijesti iz kluba

Socijalna odgovornost Socijalna odgovornost

Socijalna odgovornost

Patent Patent

Patent

Hunan Huacheng Biotech, Inc. vodeći stručnjak za otopinu zaslađivača monaškog voća za smanjenje šećera

Sa sjedištem u visokotehnološkoj zoni Changsha, provincija Hunan, tvrtka Hunan Huacheng Biotech, Inc. osnovana je 2008. godine i nagrađena je nacionalnim visokotehnološkim poduzećem i jednim od 10 vodećih dobavljača biljnih ekstrakata u Kini. Certificiran od strane NSF-cGMP, također je jedan od osam inicijatora Kineskog saveza industrije biljnih ekstrakata, konstruktor industrijskog standarda ekstrakta monaškog voća i 100 izvrsnih poduzetnika u Changshi na 30. obljetnici uspostave nacionalnog visokotehnološkog industrijskog razvoja Zona.


Hunan Huacheng Biotech., Inc. uspostavio je kompletan sustav upravljanja kvalitetom i prošao je BRC, NSF-cGMP, Non-GMO, FDA-GRAS, ISO9001, ISO22000 (HACCP), SC, KOSHER, HALAL i druge međunarodne mjerodavne certifikate. 


Kako bi osigurao zdravo, slatko i zeleno voće, Huacheng je svoju bazu za sadnju postavio u srcu geografske širine 25-30 stupnjeva sjeverno. Koristeći najnapredniju tehnologiju ekstrakcije, odvajanja i pročišćavanja, svaki redovnički plod pun je svježine koju je darovala priroda. Huacheng je prva tvrtka u svijetu koja je uspješno proširila područje sadnje Monk Fruita iz Guilina u Hunan, Jiangxi i druge regije. Novorazvijeno područje pogodno je za sadnju od 6 milijuna hektara, koje ima vertikalno integriran cijeli industrijski lanac Monk Fruit od kulture tkiva voćnih sadnica, sadnje, istraživanja i razvoja i tehničke podrške, ekstrakcije i proizvodnje, sveobuhvatnog razvoja i korištenja ekstrakcije; istraživanje formule i razvoj zamjenskog šećera, primjena terminalnih proizvoda za recikliranje voćnog taloga i biološkog gnojiva.


Trenutačno Huacheng R&D centar vodi dr.sc. tim s bogatim iskustvom u industriji u Sjedinjenim Državama. Radi više od 40 znanstvenih istraživača, uključujući grupu od 4 doktora i više od 10 magistara. Dugo vremena tvrtka ostvaruje duboku suradnju s poznatim domaćim istraživačkim institucijama za hranu i prirodne proizvode kao što su Nacionalni tehnološki istraživački centar za inženjerstvo korištenja funkcionalnih komponenti biljaka Poljoprivrednog sveučilišta Hunan, Središnje južno sveučilište, Sveučilište Hunan tradicionalne kineske medicine itd.


Huacheng je vodeći svjetski stručnjak za ekstrakt monk voća, pružajući rješenje za smanjenje šećera. Naša je sveta misija svima donijeti čisto prirodno, bez kalorija i zdravo slatko. Nadamo se da ćemo uspostaviti strateško partnerstvo s više tvrtki u području hrane, pića, zdravstvene zaštite i farmacije.


Potvrda

nedefiniran


Izložbena dvorana


nedefiniran

Huachengova tvornica

Mogroside V 50% općeg kapaciteta postiže 600 MT/god., Huacheng je najveći svjetski profesionalni proizvođač Mogrosidea