sve kategorije
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Početna> Koledž

Tvornica daje visokokvalitetni ekstrakt Resveratrola/Polygonum Cuspidatum

Vrijeme: 2023-07-21 Učitavanja: 36

Resveratrol je ekstrakt iz biljke Rhizoma Polygoni Cuspidati. To je bijeli igličasti kristal, netopljiv u hladnoj vodi, ali topiv u vrućoj vodi, etanolu, etil acetatu, acetonu itd.


Resveratrol je široko rasprostranjen u biljkama i njegov sadržaj je relativno visok. Trenutno je resveratrol pronađen u najmanje 70 vrsta biljaka, a glavna je funkcionalna komponenta Rhizoma Polygoni Cuspidati.


Istraživanja su pokazala da ima značajan učinak na kardiomiocite, vaskularne glatke mišićne stanice i poboljšanje mikrocirkulacije. Uz to, resveratrol može smanjiti oštećenje tkiva i organa uzrokovano raznim čimbenicima, zaštititi jetru, spriječiti agregaciju trombocita, ublažiti kašalj i astmu, antibakterijski, antivirusno, smanjiti lipide u krvi i spriječiti peroksidaciju lipida.


Resveratrol je funkcionalni sastojak koji postoji u prirodnim biljkama i ima različite farmakološke učinke. Zbog niske cijene sirovina i izdašnih resursa resveratrol je idealna sirovina za proizvodnju zdrave hrane.


Sa sjedištem u visokotehnološkoj zoni Changsha, provincija Hunan, tvrtka Hunan Huacheng Biotech., Inc. osnovana je 2008. godine i nagrađena je Nacionalnim visokotehnološkim poduzećem i jednim od 10 vodećih dobavljača biljnih ekstrakata u Kini. Certificiran od strane NSF-cGMP, također je jedan od osam inicijatora kineskog saveza industrije biljnih ekstrakata, konstruktor industrijskog standarda ekstrakta monaškog voća i 100 izvrsnih poduzetnika u Changshi na 30. obljetnici uspostave nacionalnog visokotehnološkog industrijskog razvoja Zona.


Hunan Huacheng Biotech., Inc. uspostavio je kompletan sustav upravljanja kvalitetom i prošao BRC, NSF-cGMP, Non-GMO, FDA-GRAS, ISO9001, ISO22000 (HACCP), SC, KOSHER, HALAL i druge međunarodne autoritativne certifikate. Imamo tri proizvodna pogona u središnjoj Kini, ured i dva skladišta u SAD-u.


Prethodna: From artificial sweeteners to natural sweeteners, how to reduce sugar without reducing sweetness?

Sljedeći: Što je ekstrakt slatkog čaja?